Leave Your Message
ngeunaan-usrzn

NgeunaanURANG

MinXing mangrupikeun salah sahiji panyadia solusi bungkusan blister komprehensif sareng produsén produk bungkusan blister anu terhormat ti saprak 1988, bangga kana kamampuan produksi tungtung-ka-tungtung na. Ti produksi bahan baku pikeun meticulously ngarancang jeung ngahasilkeun molds urang sorangan, komitmen urang pikeun kualitas sarta inovasi téh unparalleled. Kalayan langkung ti 10 pangkalan produksi anu lokasina sacara strategis di Cina, MinXing nawiskeun pendekatan anu cocog pikeun bungkusan lepuh, mastikeun pangalaman anu mulus sareng pribadi pikeun klien kami anu hargana.
Kalayan alat produksi sadaya-dina-hiji otomatis canggih sareng alat uji canggih, produk urang nangtung di payuneun inovasi. Kami reueus nawiskeun rupa-rupa gaya produk, kalebet baki lepuh, bungkusan clamshell, bungkusan lepuh, sareng produk thermoformed. Aranjeunna mendakan aplikasi anu serbaguna dina bungkusan tuangeun, kalebet coklat, cookies & biskuit, kueh, pods kopi, sareng seueur deui. Salaku tambahan, panawaran kami ngalegaan kana rupa-rupa industri sapertos kosmétik, éléktronika, cocooan & hadiah, karajinan seni, hardware, tékstil, kabutuhan sapopoé, suplai mobil, alat tulis & olahraga, ubar & produk kaséhatan, sareng saluareun.

MINXING
QCc4t

KUALITASJAMINAN

Adhering kana standar stringent outlined ku ISO9001, kaasup IQC, POC, sarta FQC, urang mastikeun prosés inspeksi taliti. Unggal komponén ngalaman scrutiny ti tanaga QC terampil kami, guaranteeing pangiriman produk rengse kualitas luhur.
Anu ngabédakeun kami henteu ngan ukur nyayogikeun produk kelas munggaran tapi ogé komitmen anu teu teguh kana jasa saatos penjualan anu sampurna.

pangwangunanSEJARAH

Kalawan leuwih 35 taun pangalaman dina produksi bungkusan molotok saprak ngadegna urang di 1988, urang bangga dina sajarah produksi éksténsif urang. Operasi kami di sakuliah Cina, boasting 14 lokasina strategis basis produksi.
6523a82l2k

1988,2000

Fujian
jinjiang
Shanghai
Fengxian

2006,2007

Shanghai
Qingpu
ShanDong
Qingdao

2008,2012

GuangDong
Shenzhen
SiChuan
Chengdu

2013

HuBei
Xiaogan

2014

TianJin
Minxing

2018

Fujian
Xiamen
AnHui
Hefei

2019

GuangDong
Guangzhou

2020

ZheJiang
Huzhou
HuNan
Changsha

2023

HeNan
Xuchang

2007

Diadegkeun dina 2007

2010

Dimekarkeun LCD projectors

2012

Pausahaan didaptarkeun dina dagang ekuitas Qianhai

2014

Projector pinter portabel munggaran lahir.

2016

Janten perusahaan téknologi tinggi.

2018

Projector Native 1080P munggaran diluncurkeun(D025)

2019

Janten supplier projector anu ditunjuk pikeun Japan Rakuten Canon, sareng Philips.

010203

DESAINKamampuh

Kami ngagaduhan tim desain profésional kalayan langkung ti 10 taun pangalaman damel di industri lepuh. Tim desain anu pinter ieu maénkeun peran anu penting dina pendekatan kreatif sareng inovatif kami pikeun ngembangkeun produk.

  • Kosmétik (2)9 sl
  • panutup luhur jeung handap q7v
  • Sampo k23
  • heteroseksual bxj
  • Gambar WeChat_20191126123724rl4
  • Usuk éléktronik qnl
  • Hawa listrik niup lepuh vjn
  • Dalapan kompartemen baki lepuh luhur jeung handap nyertakeun khz

produksiprosés

Dina prosés produksi urang, urang taat kana standar kualitas rigorous ku ngalaksanakeun standar kualitas ISO9001. Komitmen ieu pikeun manajemén kualitas sareng kontrol penting pikeun operasi urang, mastikeun yén produk urang nyumponan tolok ukur industri anu paling luhur.
ngeunaan4xu2

Gawé babarenganmitra

Dina usaha kolaborasi urang, urang geus ngadegkeun partnerships kalawan rupa-rupa Asép Sunandar Sunarya ti usaha well-ngadegkeun. Kolaborasi ieu ngalegaan ka sagala rupa industri sareng séktor, ngagambarkeun komitmen urang pikeun ngabina hubungan anu saling mangpaat. Komitmen kami pikeun kolaborasi negeskeun dedikasi kami pikeun ngahontal tujuan anu dibagikeun sareng nyetir inovasi dina pasaran.
mitra14s1