Leave Your Message
rreth-usrzn

RRETHSHBA

MinXing është një ofrues gjithëpërfshirës i zgjidhjeve të paketimit me blister dhe prodhues i nderuar i produkteve të paketimit me blister që nga viti 1988, krenohet me aftësitë e tij të prodhimit nga fundi në fund. Nga prodhimi i lëndëve të para deri te projektimi dhe prodhimi i përpiktë i kallëpeve tona, përkushtimi ynë ndaj cilësisë dhe inovacionit është i pashembullt. Me mbi 10 baza prodhimi të vendosura në mënyrë strategjike në të gjithë Kinën, MinXing ofron një qasje të përshtatur për paketimin me blister, duke siguruar një përvojë të qetë dhe të personalizuar për klientët tanë të çmuar.
Me pajisjet moderne të prodhimit automatik të gjitha-në-një dhe instrumentet e avancuara të testimit, produktet tona qëndrojnë në ballë të inovacionit. Ne ofrojmë me krenari një gamë të larmishme stilesh produktesh, duke përfshirë tabaka me fshikëza, ambalazh me guaskë, ambalazh me blister dhe produkte të termoformuar. Ata gjejnë aplikime të gjithanshme në paketimin e ushqimeve, duke përfshirë çokollata, biskota dhe biskota, ëmbëlsira, kokrra kafeje dhe më shumë. Për më tepër, ofertat tona shtrihen në industri të ndryshme si kozmetika, elektronika, lodrat dhe dhuratat, artizanat artizanale, harduerët, tekstilet, nevojat e përditshme, furnizimet e makinave, artikuj shkrimi dhe sportive, mjekësi dhe produkte shëndetësore, dhe më gjerë.

PËRZIERJE
QCc4t

CILËSISËSIGURIM

Duke iu përmbajtur standardeve të rrepta të përshkruara nga ISO9001, duke përfshirë IQC, POC dhe FQC, ne sigurojmë një proces të përpiktë inspektimi. Çdo komponent i nënshtrohet shqyrtimit nga personeli ynë i aftë i QC, duke garantuar shpërndarjen e produkteve të gatshme me cilësi të lartë.
Ajo që na dallon nuk është vetëm ofrimi i produkteve të klasit të parë, por edhe angazhimi ynë i palëkundur ndaj shërbimit të patëmetë pas shitjes.

zhvilliminHISTORIA

Me mbi 35 vjet përvojë në prodhimin e paketimit me blister që nga themelimi ynë në 1988, ne krenohemi me historinë tonë të gjerë të prodhimit. Operacionet tona shtrihen në të gjithë Kinën, me 14 baza prodhuese me vendndodhje strategjike.
6523a82l2k

1988,2000

Fujian
jinjiang
Shanghai
Fengxian

2006,2007

Shanghai
Qingpu
Shandong
Qingdao

2008,2012

GuangDong
Shenzhen
Sichuan
Chengdu

2013

HuBei
Xiaogan

2014

TianJin
Përzierje

2018

Fujian
Xiamen
AnHui
Hefei

2019

GuangDong
Guangzhou

2020

Zhejiang
Huzhou
HuNan
Changsha

2023

HeNan
Xuchang

2007

Themeluar në vitin 2007

2010

Projektorë LCD të zhvilluar

2012

Kompanitë e listuara në tregtimin e kapitalit Qianhai

2014

Lindi projektori i parë inteligjent portativ.

2016

U bë një ndërmarrje e teknologjisë së lartë.

2018

U lançua projektori i parë Native 1080P (D025)

2019

U bë furnizuesi i caktuar i projektorëve të Japonisë Rakuten Canon dhe Philips.

010203

DIZAJNIMAFTËSI

Ne kemi një ekip profesional dizajni me më shumë se 10 vjet përvojë pune në industrinë e blisterave. Ky ekip i aftë i projektimit luan një rol kyç në qasjen tonë krijuese dhe inovative për zhvillimin e produktit.

  • Kozmetikë(2)9sl
  • Mbulesa e sipërme dhe e poshtme q7v
  • Shampo k23
  • heteroseksual bxj
  • Fotografia e WeChat_20191126123724rl4
  • Paleta elektronike qnl
  • Flluskë elektrike që fryn ajër vjn
  • Mbulesa e sipërme dhe e poshtme e tabakasë me blister me tetë ndarje khz

prodhimitproceset

Në proceset tona të prodhimit, ne i përmbahemi standardeve rigoroze të cilësisë duke zbatuar standardin e cilësisë ISO9001. Ky angazhim për menaxhimin dhe kontrollin e cilësisë është pjesë përbërëse e operacioneve tona, duke siguruar që produktet tona të përmbushin standardet më të larta të industrisë.
rreth 4xu2

Bashkëpunimipartnerët

Në përpjekjet tona bashkëpunuese, ne kemi krijuar partneritete me një gamë të larmishme ndërmarrjesh të themeluara mirë. Këto bashkëpunime shtrihen në industri dhe sektorë të ndryshëm, duke reflektuar angazhimin tonë për të nxitur marrëdhënie reciproke të dobishme. Angazhimi ynë për bashkëpunim nënvizon përkushtimin tonë për arritjen e qëllimeve të përbashkëta dhe nxitjen e inovacionit në treg.
partner14s1