Leave Your Message
010203040506070809101112

Zgjidhje gjithëpërfshirëse e paketimit me blister

Nga prodhimi i lëndëve të para deri te projektimi dhe prodhimi i përpiktë i kallëpeve tona, përkushtimi ynë ndaj cilësisë dhe inovacionit është i pashembullt.

PËR NE

64eead6rjs
rreth ushao

MinXing është një ofrues gjithëpërfshirës i zgjidhjeve të paketimit me blister dhe prodhues i nderuar i produkteve të paketimit me blister që nga viti 1988, krenohet me aftësitë e tij të prodhimit nga fundi në fund.


Nga prodhimi i lëndëve të para deri te projektimi dhe prodhimi i përpiktë i kallëpeve tona, përkushtimi ynë ndaj cilësisë dhe inovacionit është i pashembullt. Me mbi 10 baza prodhimi të vendosura në mënyrë strategjike në të gjithë Kinën.

Lexo më shumë
28
35 vjet histori prodhimi që nga viti 1988
11
14 baza prodhimi në të gjithë Kinën
79
Më shumë se 100 milion dollarë prodhim vjetor
1580
2000 staf i të gjithë grupit
79000
Punëtori e pastrimit të nivelit 100 000

Jonë
avantazh

Ajo që na dallon nuk është vetëm ofrimi i produkteve të klasit të parë, por edhe angazhimi ynë i palëkundur ndaj shërbimit të patëmetë pas shitjes.
pastrimi
çejiantufti
pastrimi
dataf7
ditu5i0
chnap0ss
çejiantufti
pastrimi
çejiantufti
010203040506070809

Aplikacionet e industrisë

Një prodhues shumë i respektuar i produkteve të paketimit me vakum që nga viti 1988

MËSO MË SHUMË
BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

Tabaka për flluskë kozmetike2z4

Tabaka për blister kozmetike

Paketimi i vulës së fytyrësi6d

Paketimi i vulës së fytyrës

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET58b

Flluskë me rrëshqitje të mjeteve PET

Ushqimet PP blisterj6z

Flluskë ushqimore PP

BOPS sushi boxq6o

Kuti sushi BOPS

0102030405060708091011121314151617181920njezet e njenjëzet e dynjëzet e trenjezet e kater2526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071

JonëMarkë

Ne jemi një partner i besueshëm për ju