Leave Your Message
010203040506070809101112

Сеопфатно решение за пакување со блистер

Од производство на суровини до прецизно дизајнирање и производство на сопствени калапи, нашата посветеност на квалитетот и иновативноста е неспоредлива.

ЗА НАС

64eead6rjs
за ушао

MinXing е еден сеопфатен давател на решенија за пакување со блистер и ценет производител на производи за пакување со блистер од 1988 година, се гордее со своите производствени способности од крај до крај.


Од производство на суровини до прецизно дизајнирање и производство на сопствени калапи, нашата посветеност на квалитетот и иновативноста е неспоредлива. Со над 10 производствени бази стратешки лоцирани низ Кина.

Прочитај повеќе
28
35 години историја на производство од 1988 година
11
14 производствени бази низ Кина
79
Повеќе од 100 милиони американски долари годишно производство
1580 година
2000 вработени од целата група
79000
Работилница за прочистување од 100 000 нивоа

Нашиот
предност

Она што нè издвојува не е само обезбедувањето производи од прва класа, туку и нашата непоколеблива посветеност на беспрекорната услуга по продажбата.
чистење
чеџиантуфти
чистење
податоциf7
ditu5i0
chnap0ss
чеџиантуфти
чистење
чеџиантуфти
010203040506070809

Апликации во индустријата

Високо почитуван производител на производи за вакуум пакување од 1988 година

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

Послужавник за козметички блистер2z4

Послужавник за козметички блистер

Пакување со заптивки за лице6d

Пакување со пломби за лице

ПЕТ алатки со лизгачки блистер58б

ПЕТ-алати со лизгачки блистер

ПП храна blisterj6z

ПП храна блистер

BOPS суши boxq6o

Кутија за суши BOPS

0102030405060708091011121314151617181920Дваесет и еденДваесет и дваДваесет и триДваесет и четири2526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071

НашиотБренд

Ние сме доверлив партнер за вас