Leave Your Message
bab-usrzn

BabaganAS

MinXing minangka salah sawijining panyedhiya solusi kemasan blister sing komprehensif lan produsen produk kemasan blister sing dihormati wiwit taun 1988, bangga karo kemampuan produksi end-to-end. Saka produksi bahan mentah nganti ngrancang kanthi tliti lan ngasilake cetakan dhewe, komitmen kita kanggo kualitas lan inovasi ora ana tandhingane. Kanthi luwih saka 10 basis produksi kanthi strategis ing China, MinXing nawakake pendekatan sing cocog kanggo kemasan blister, njamin pengalaman sing rapi lan pribadi kanggo para klien sing dihargai.
Kanthi peralatan produksi kabeh-ing-siji kanthi otomatis lan instrumen tes canggih, produk kita dadi paling ngarep ing inovasi. Kita kanthi bangga nawakake macem-macem gaya produk, kalebu tray blister, kemasan clamshell, kemasan blister, lan produk thermoformed. Dheweke nemokake aplikasi serbaguna ing kemasan panganan, kalebu coklat, cookie & biskuit, kue, polong kopi, lan liya-liyane. Kajaba iku, penawaran kita kalebu macem-macem industri kayata kosmetik, elektronik, dolanan & hadiah, kerajinan seni, hardware, tekstil, kabutuhan saben dina, pasokan mobil, alat tulis & olahraga, obat-obatan & produk kesehatan, lan liya-liyane.

MINXING
QCc4t

KUALITASJAMINAN

Manut standar ketat sing digarisake dening ISO9001, kalebu IQC, POC, lan FQC, kita njamin proses pemeriksaan sing tliti. Saben komponèn ngalami pengawasan saka personel QC trampil kita, njamin pangiriman produk rampung kualitas.
Sing mbedakake kita ora mung nyedhiyakake produk kelas siji, nanging uga komitmen sing ora tegang kanggo layanan purna jual sing sampurna.

pembangunanSEJARAH

Kanthi luwih saka 35 taun pengalaman ing produksi kemasan blister wiwit ngadeg ing taun 1988, kita bangga karo sejarah produksi sing ekstensif. Operasi kita ngliwati China, kanthi 14 basis produksi sing strategis.
6523a82l2k

1988,2000

Fujian
jinjiang
Shanghai
Fengxian

2006,2007

Shanghai
Qingpu
Shandong
Qingdao

2008,2012

GuangDong
Shenzhen
SiChuan
Chengdu

2013

HuBei
Xiaogan

2014

TianJin
Minxing

2018

Fujian
Xiamen
AnHui
Hefei

2019

GuangDong
Guangzhou

2020

ZheJiang
Huzhou
HuNan
Changsha

2023

HeNan
Xuchang

2007

Madeg ing 2007

2010

Dikembangaké LCD proyektor

2012

Perusahaan sing kadhaptar ing perdagangan ekuitas Qianhai

2014

Proyektor pinter portabel pisanan lair.

2016

Dadi perusahaan teknologi dhuwur.

2018

Proyektor Native 1080P pisanan diluncurake(D025)

2019

Dadi pemasok proyektor sing ditunjuk kanggo Japan Rakuten Canon, lan Philips.

010203

DESAININGKEMAMPUAN

Kita duwe tim desain profesional kanthi pengalaman kerja luwih saka 10 taun ing industri blister. Tim desain sing ahli iki nduweni peran penting ing pendekatan kreatif lan inovatif kanggo pangembangan produk.

  • Kosmetik (2)9 sl
  • tutup ndhuwur lan ngisor q7v
  • Sampo k23
  • heteroseksual bxj
  • Gambar WeChat_20191126123724rl4
  • palet elektronik qnl
  • Listrik ndamu blister vjn
  • Wadah blister wolung kompartemen tutup ndhuwur lan ngisor khz

produksipangolahan

Ing proses produksi, kita netepi standar kualitas sing ketat kanthi ngetrapake standar kualitas ISO9001. Komitmen kanggo manajemen lan kontrol kualitas iki integral kanggo operasi kita, mesthekake yen produk kita cocog karo tolok ukur industri sing paling dhuwur.
bab4xu2

Kerjasamamitra

Ing upaya kolaborasi, kita wis nggawe kemitraan karo macem-macem perusahaan sing mapan. Kolaborasi kasebut nyebar ing macem-macem industri lan sektor, nggambarake komitmen kita kanggo ngembangake hubungan sing saling migunani. Komitmen kita kanggo kolaborasi nandheske dedikasi kita kanggo nggayuh tujuan bareng lan nyopir inovasi ing pasar.
mitra14s1